Mozilla Firefox

Mozilla Firefox Beta 9 40.0

Test de nieuwste functies van Firefox

VOOR

  • Je neemt nu al een kijkje
  • Functioneert naar behoren

TEGEN

  • Soms instabiel

Uitmuntend
8

Firefox Bèta is de officiële testversie van Mozilla's populaire webbrowser. Met deze bladeraar krijg je de kans om te zien wat ze voor jou in petto hebben op surfgebied.

Voor een stabiele webervaring moet je vooralsnog bij Firefox zijn. Omdat het om een bètaversie gaat mag je namelijk wat kleine oneffenheden verwachten, met de nadruk op 'klein'. Tests met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Java en HTML 5 verbeteren de snelheid van de browser, maar kunnen uiteraard leiden tot vastlopers her en der.

Mozilla zal deze webbrowser blijven verbeteren totdat de stabiele versie uitkomt, dus regelmatig updaten (dat kan uiteraard hier bij ons) is aanbevolen. Zo ervaar je immers de steeds betere kwaliteit van deze populaire browser. Overigens zijn de verbeteringen ook wel nodig om de concurrentiestrijd met Chrome en Internet Explorer aan te blijven gaan.

Wil je zien wat de volgende Firefox in petto heeft, probeer dan deze bèta. Mozilla test constant nieuwe ontwikkelingen om zijn browser nog sneller, stabieler en intuïtiever te maken. Firefox 11 is slechts een rudimentaire browser, aldus Mozilla. Toch is dit al een volledig functionerende webbladeraar waar de echte Firefox-fans met plezier gebruik van zullen maken.

Mozilla Firefox

Download

Mozilla Firefox Beta 9 40.0

Beoordelingen about Mozilla Firefox

Promotie×
Koihime Musou | Sony Cmt-sbt100 Bluetooth Hi-fi 50w Home Audio Speaker System Nfc Cd Player | Natnischa Cerdchoobuphakaree