Autodesk AutoCAD Electrical 2012 SP1 Build F.107.0.0 9.1.0.2 AIO x86-x64 | Fate Stay Night Movie: Unlimited Blade Works BD Subtitle Indonesia | The.Perfect.Guy.2015.720p.BluRay.x264-NeZu
Booking.com

Booking.com 3.4

Razend handige applicatie voor het reserveren van hotelkamers

VOOR

  • Glasheldere interface
  • Snel hotels & prijzen zoeken
  • Perfecte afhandeling na boeking

TEGEN

  • Nergens te bekennen

Essentieel
10

Met de gratis Booking.com applicatie zoek je naar hotels, bekijk je foto's & waarderingen en maak je snel een reservering. Wat opvalt aan de nette app is de afhandeling na een boeking: Booking.com zet namelijk alle relevante data in de juiste secties van je telefoon. Zo hoef jij geen papieren meer uit te printen of info in je agenda te zetten.

Af en toe komt er zo'n applicatie langs waarvan je denkt 'wauw...en daarom heb ik een smartphone'. Booking.com is hier een goed voorbeeld van. De applicatie zoekt niet alleen effectief naar hotels, het integreert de data na een boeking op een gewenste wijze in je toestel! Zo vraagt de applicatie na het maken van een reservering of je een routebeschrijving naar 't hotel wilt ontvangen en of het de overnachting voor je kan opslaan in je agenda.

Zoeken naar hotels in Booking.com is een waar genot. In het beginscherm voer je een locatie in, al zoek je even gemakkelijk naar hotels in een straal om je heen. Tik op de zoekbalk en je krijgt meer opties te zien. Na het invoeren van een stad filter je de info op prijsklasse, faciliteiten, hoteltype, wijk of meer. Ook sorteer je de lijsten snel op prijs, sterren of beoordeling. Heb je een keuze gemaakt, dan kies je het type kamer en maak je de boeking. Contactgegevens haalt Booking.com desgewenst uit je eigen database.

Booking.com bewijst dat smartphones bepaalde zaken sneller en beter afhandelen dan je gewone pc. Deze applicatie verheft het boeken van een hotelkamer tot een uiterst prettige aangelegenheid. Net als shopverbeteraar Appie is Booking.com gemaakt om de winkelervaring te verbeteren en fungeert het niet slechts als bijproduct van een groot bedrijf. Booking.com is een must have voor fervente reizigers en iedereen die geregeld overnacht buiten eigen bed.

Meeste downloads Reizen & Navigatie voor android

Meer
Booking.com

Download

Booking.com 3.4

Beoordelingen about Booking.com

Promotie×